sigendaan-op-aruba.reismee.nl

Visite!!

Hoiiii iedereeeen,

Zoals jullie misschien hebben gezien hebben wij visite gehad. La verne en Borja zijn een weekje langs geweest hier en wat een verassing en wat was het leuk! helaas nu weer aan het werk maar ik zal even vertellen hoe het is gegaan en wat we hebben gedaan!

We hebben gewoon heel de week gewerkt en Donderdag avond gingen we even naar Oranjestad om was te drinken. Ineens staat Marcel daar (Daan zijn stage begeleider) Daan loopt er naar toe en ze praten wat en toen kwam daan terug en marcel ging weg. Ik vroeg wat marcel kwam doen en Daan verteld mij dat Ana (vrouw van Marcel) erg ziek is en dat hij morgen vrij is zodat marcel voor Ana kan zorgen. Nou oke is goed dacht ik :-P Wij onderweg naar huis gaat mijn telefoon belt Marcel om te vragen of Daan de laptop op kan komen halen zodat hij Vrijdag thuis kan werken dus wij rijden naar Marcel zijn huis. Ik was een beetje sagow omdat Daan vrij was en ik die dag erna moest werken, ook zat ik te mopperen dat ik thuis mis en ook wel eens visite wil! Aangekomen bij marcel blijf ik zitten want ik was boos, marcel vroeg of ik mee naar binnen wilde want Ana was er ook vond hij gezellig (toen klopte er iets niet!) ik vraag aan Marcel: Ana was toch ziek? dus Marcel kijkt naar Daan en die zegt ja beetje het gaat wel weer. hahah nouje gekke situatie. komen we binnen en wie zitten daaaaaarrrr...... La verne en Borja... ik moet huilen omdat ik nog geen 10 minuten ervoor dit te zeuren dat ik ook visite wil en thuis mis! super leuk zeg! ik helemaal blij. Marcel had ze van het vliegveld opgehaald en alles was maar verzonnen. Het eerste wat ik dacht is OH NEEEE ik moet werken! maar Daan is zo goed :-D hij heeft vorige maand al een mail naar mijn stagebegeleider gestuurd om te vragen of ik vrij kon zijn deze week. Dus zij wist al die tijd ook al iets en niemand heeft iets gezegd hahaa :-D Nou na wat kletsen bij Marcel thuis zijn we naar ons huisje gegaan en hebben we spullen neer gezet. Eerst wilde we wat gaan eten maar alles was al dicht zagen we ineens dat het al 12 uur was geweest! De drive thru van wendy's was nog wel open dus zijn we daar hamburger gaan halen en die hebben we thuis opgegeten. Thuis haalde La verne zoooo veeeel kado's uit haar tas. ik wil echt iedereen bedankt voor de leuke dingen die ik heb gehad! ben er zo blij mee en voelde me echt jarig!! Ik heb zelf kado's gehad van mensen van wie ik het niet had verwacht, maar jongens echt heeeeeeeel erg bedankt :-D! was ook heel blij met alle kaarten en brieven (en de confetti in ellkkkkee kaart BAHH).

Vrijdag wilde we een beetje uitslapen omdat La verne en Borja misschien wel moe waren van de reis, maar om 7 uur hoorde Daan en ik al geluid dus waren die Gekken al wakker! ze konden niet meer slapen hahaha. nouja beetje rustig aan gedaan en alles beetje laten zien.
Daarna zijn we lekker naar Baby beach gegaan en hebben we gesorkeld, Borja vond het al meteen fantstisch maar La verne vond de vissen een beetje eng/ vies hahaa. maar ze heeft leuk mee gedaan dus dat was leuk! daarna zijn Borja en Daan nog verder gaan snorkelen en zijn La verne en ik even gaan liggen op het strand. Savond hadden we heeeeeel erg honger dus zijn we naar taco bel gegaan, daar heb je een Big Box en wij namen die. Daan en ik 1 en La verne en Borja ook 1. Nou dit zat erin: 4 Harde taco's, 4 zachte taco's, een bak nacho's, een pizza en 2 cola's. nou we zaten al zo snel vol dat we de helft moesten laten staan. ook waren de eerste 2 taco's wel lekker maar daarna werd het al snel to much, we waren allemaal beetje misselijk en wilde heeeeeeel de vakantie geen taco meer zien haha :-P

Zaterdag ochtend zijn we naar de markt gegaan eerst lekker rond gekeken en toen begon het te gieten! echt heel zonde, dus we hebben even geschuild maar omdat we nog veel te doen hadden zijn we toch maar verder gegaan om boodschappen te gaan doen bij superfood, we hebben wat brood gehaald en beleg. Ook gingen Daan en ik koken die avond dus hebben we ook wat dingen voor gehaald. Smiddags zijn we gaan paardrijden, we moesten om 2 uur klaar staan en zouden opgehaald worden door een busje. we wisten niet precies wat voor auto we moesten verwachten dus we keken een beetje om ons heen. ineens stopt er een auto of we mee willen rijden (illegale taxi ofzo) nouja het zag een beetje raar uit maar dit leek niet op onze chauffeur dus we hebben hem vriendelijk bedankt! Daarna kwam er een busje met duidelijke letter Daimari Rach nou dit moest het wel zijn! dus we reden mee en bleken de enige te zijn die voor die dag hadden geboekt (logisch wat het regende af en toe) gelukkig was het nu redelijk droog en druppelde het nog af en toe. Nou we gingen over wegen niet normaal, zooo stijl en hoog en hobbels enzo, echt niet normaal en dat met een busje? maarja veilig aangekomen kregen we wat instructies, we kregen een paard en mochten gaan zitten. Hij maakte die paarden los en begonnen gewoon te lopen, die paarden deden zo vaak die route dat ze het gewoon konden lopen zonder getuurd te worden. nou daar gingen we dan netjes achter elkaar lopen. ineens kwamen we weer bij die stijlen wegen en we dachten oke wat nu? gaan die paarden gewoon die bergen op lopen nou spannend was het zeker maar ook erg mooi zeg! zo mooi die natuur daar en dat vanaf een paard bekijken is toch wel uniek! Toen we over de bergen heen waren kregen we een stuk zand, ineens beginnen die paarden te galoperen Nou daar waren we natuurlijk niet op voorbereid maar het leek dat de rest er aardig tegen kon maar ik liep te gillen en te schreeuwen want ik was best bang, mijn voeten schoten uit de beugels en ik kon me alleen kom vast houden een het zadel, pffff wat een drama gelukkig stopte onze paarden ineens en gingen ze weer lopen de bergen op. uiteindelijk kwamen we aan bij de natural pool, best wel mooi om te zien dat er een soort zwembad tussen de rotsen zat. we mochten zwemmen en kregen een half uur pauze maar het was helaas niet zo mooi weer dus zijn we alleen even wezen kijken. Ook het water was erg wild dus we wilde er ook niet zwemmen maar goed. we veel leuke foto's gemaakt! Half uurtje was om en daar gingen we weer, weer de bergen op en af, nu kwamen we bij een stuk strand en gingen de paarden door het water galoperen ik had me er nu beter op voorbereid en de rest ook en ging het erg goed, alleen Borja zijn paard ging de verkeerde kant op namelijk heel ver het water in over rotsen en mijn paard en die van La verne gingen erachter aan, toen was ik wel bang want onze paarde wiebelde heel erg en gleden steeds uit en ging niet zo goed, en toch beleven ze rennen! spannend dus maar toen we eruit waren hebben we nog lekker gegalopeerd! hahaha achteraf gezien eigenlijk allemaal best gevaarlijk maar wel erg leuk om mee te maken zeg! Daan en Borja wisten niet dat paardrijden zo leuk rond zijn! Thuis aangekomen wilde we allemaal douche want we waren helemaal vies, we hadden ook best allemaal spierpijn! Daan en ik hebben lekker gekookt en het smaakte heerlijk :-D ook La verne en Borja vonden dat! Savonds zijn we nog naar Soprano's geweest (een pianobar met live muziek) en hebben we lekker wat gedronken!

Zondag hebben we heel de dag een Quad gehuurd, wat zijn die dingen vet! we hebben er ieder 1 gekregen en mochten van 9 tot 5 met de quad weg. we hebben overal gecrost en gereden. we zijn naar arikok park geweest (een natuur park) helaas weinig dieren gezien maar het rijden op een quad was opzich al erg tof! het was ook heerlijk weer dus we reden lekker in het zonnetje. ik wil hier heel veel over vertellen omdat het zo geweldig was maar eigenlijk valt er weinig over te vertellen het is namelijk in 1 woord GEWELDIG! We zijn met de quad ook naar grotten geweest en kregen we een korte rondleiding en zagen en hele oude indianen tekeningen! best leuk om te zien, het was alleen echt warm dus we wilde snel weer rijden! we zijn ook een grote berg opgereden en konden we over heel het eiland kijken, echt super mooi zeg! Rond een uur of half 4 waren we weer lekker aan het rijden hoor ik ineens een raar geluid, ga ik kijken is mijn band lek...... BAH! We wisten niet zo goed wat we moesten doen want we waren bang dat we onze borg niet terug zouden krijgen. Omdat ik echt niet meer door kon rijden hebben we toch de verhuurder gebeld en die zei dat hij er binnen 15 minuten zou zijn, nou om half 5 was hij er nog niet! dus wij weer bellen waar hij bleef zegt die ja ik ben er bijna, belt hij ons later weer op om te vragen waar we stonden want hij kon ons niet vinden, bleek dat wij de verkeerde plek hadden doorgegeven omdat we bij rotsen stonden die een stukje verder ook stonden nou om 10 voor 5 was hij er eindelijk (zonde van onze tijd!) nou en 5 voor 5 was hij klaar.. zo snel kon het gaan! hij hoefde alleen even het gaatje te zoeken (die snel gevonden was) en dan er een rood ding in te stoppen. maarja onze tijd was op dus we moesten even de quads vol tanken en dan terug brengen, we hebben in de tussentijd wel nog even gescheurd haha :-D was echt vet! nou na het terug brengen moesten we ons een beetje haasten want Daan zei dat hij gereserveerd had hij Salt en Pepper (een restaurant) we hebben snel gedoucht en omgekleed en toen we in de auto zaten zei hij dat we te laat waren en ieta anders moesten zoeken, ik was een beetje pissig omdat ik dacht ja waarom haasten we ons zo dan! we toen reden we naar PamPam (een ander restaurant) en daar aangekomen staan die brigitte, danique en haar vriend, Marcel en Ana en de kinderen daar, hadden ze een suprise party alvast voor mijn verjaardag :-D super leuk! we gingen met zijn alle gourmetten! het was erg gezellig dat zeker alleen het restaurant was een beetje jammer, de tafels waren te klein dus het eten paste er niet om en de gourmet platen vielen steeds uit omdat het licht aanstond dan zetten ze de gourmet setjes weer aan dan viel het licht weer uit, erg lastig! gelukkig was het gezellig! Later in de avond zijn we nog met zijn 4e naar Moomba beach geweest hier zit ene gezellige club en hier gingen we wat drinken, Danique en haar vriend waren er ook dus we hebben lekker bij hun gezeten. Ineens werd La verne ziek en moest ze overgeven, toen zijn we maar naar huis gegaan. Waarschijnlijk was het vlees op de gourmet niet goed gegaan want ook Danique was aan de diaree en Daan had een koorstlip gekregen! Thuis zijn we lekker gaan slapen zodat la verne snel weer beter zou worden!

Maandag was la verne gelukkig al een stuk beter, beetje moe maar voor de rest gelukkig goed! Helaas regende het heel de maandag dus was een beetje jammer, we zouden met de jolly pirates boot meegaan en die zou ons brengen naar verschillende plekken om te snorkelen, helaas maar we kregen wel ons geld terug en hiervan zijn we die avond heeeeeeerlijk uit eten geweest! we hebben bij Amazonia gegeten! Dit is zo'n vet restaurant. eerst haal je gewoon bij het buffet wat salade, heet uitgebreid wel ik denk wel 40 verschillende dingen. We hadden ook een stoplicht op onze tafel. Als je die op groen zet betekend het dat je eten wilt, dan komen er mannen aan je tafel met grote spiezen met vlees, allemaal verschillende soorten erg lekker! en als je hem op rood zet heb je even genoeg. en je mag dit zo vaak doen als je wilt dus we hebben lekker lang gezeten en heeeeeel veel gegeten :-D was echt geweldig en heerlijk! Daan had ook gezegd dat La verne en ik jarig waren dus kregen we aan het einde een ijsje met een sterretje erin en gingen ze heel hard op potten en pannen slaan en happy birthdag voor ons zingen! was echt heeeel leuk :-D

Dinsdag moesten we ergggg vroeg opstaan, maar het was het waard want we hebben gedoken! we moesten verzamelen bij het centrum en daar werden we weer opgehaald door een auto, dit was een nederlandse man en we gingen naar zijn huis. hier kregen we instucties en moesten we erg goed opletten, we kregen ook ene filmpje te zien met uitleg. toen kregen we onze bril en flippers en moesten we in het zwembad gaan liggen, we kregen hier onze fles om en mochten gaan oefennen met het klaren van je oren (je orgen zijn erg belangrijk onderwater wat met je oren gaat het snel fout) en we moesten oefennen wat we moeten doen in geval van nood (als je lucht op raakt of er water in je bril komt) dit ging bij mij, Daan en Borja erg goed alleen la verne vond het helemaal niets, die vond het geen prettig idee om te ademen onder water. Ze wilde liever niet duiken dus ze heeft niet meer meegedaan. Wij waren klaar om over te gaan naar het echte werk. we kregen een duikpak en hebben de auto ingeladen en gingen opweg naar een strandje om te duiken. Het was niet heel mooi weer dus we moesten goed in de gaten houden dat het niet ging onweren in de buurt. Wij gingen het water in en La verne bleef bij de auto. Het was echt geweldig zeg! we hebben 40 minuten onderwater gezwommen en het was een hele leuke ervaring om onder water te ademen! We hebben helaas niet zo veel vissen gezien maar wel 1 murene ofzo ik noem het maar een waterslang :-D Ook zagen we 2 keer bliksem flitsen dus was wel even spannend. Na een tijdje gingen we eruit en hebben we lekker wat gedronken en gingen we terug naar die man zijn huis om alle spullen terug te zetten. Savonds heb ik eten gekookt, het ging niet zo super, normaal kook ik voor met zijn tweeen dat is een stuk makkelijk! nu had ik te weinig gemaakt dus eerst hebben Borja, ik en La verne en daan die moest nog wat doen op de computer en daarna heeft daan gegeten.

Woensdag zijn we naar het strand geweest want het was echt heeeeerlijk weer. De jongens hebben gesnorkeld en la verne en ik hebben lekker in de zon gelegen en gezwommen. Was het een heerlijk dag lekker rustig aan gedaan. later nog met zijn 4e even gezwommen dus was weer gezellig. Savonds had daan gereserveerd bij een super leuk restaurant namelijk Pinchos. dit een een restaurant op een pier, je kan dan op het water genieten van de zonsondergang! het eten was ook echt super lekker! Hier willen we zeker nog een keer gaan eten! Na het eten zijn we naar Strakbucks gegaan om daar dan ons toetje te nemen, La verne had een thee (die houd niet zo van koffie) en wij hadden lekker een frapachino caramel! Jumieeee we hebben genoten. Na de koffie zijn we naar Marcel, Ana en de kids geweest en hier hebben we een leuke show van de kids gehad, max was verkleed als zwarte piet en vertelde weinig maar vond de zaklamp mer figuurtjes er leuk om te laten zien en naima heeft 2 liedjes gezongen en voor ons gedanst. was leuk om te zien! daarna nog wat gekletst met Marcel en Ana.

Donderdag hun laatste dag op het eiland wilde ze nog naar het stand om bij te kleuren. Helaas op het strand aangekomen druppelde het een beetje en was het een beetje bewolkt. we zijn toch blijven liggen en allemaal een beetje verbrand :-P en dat in slecht weer! toen het harder ging regenen zijn we naar de winkels gegaan omdat Borja nog wat leuks voor zijn opa en oma, moeder en broer wilde kopen, we hebben ze nog even het Riu hotel laten zien en het was echt prachtig. Borja wilde gelijk volgende keer daar logeren! hahaha
Daarna zijn we naar huis gegaan en hebben we nog even een duikje genomen in het zwembad. Daarna zijn we gaan douchen en omkleden en toen was het zover. Eerst brachten de jongens La verne en mij naar het vliegveld en daarna zijn hun terug naar huis gegaan om de koffers te halen (onze auto is te klein haha) Toen hun er ook eindelijk waren hebben ze de koffer alvast ingecheckt en hebben we wat gedronken daar omdat het bleek dat ze al een uur vertraging hadden! toen kwam het zware moment we hebben afscheid moeten nemen! we hebben lang gezwaaid en toen waren ze weg....... Stil ineens zo zonder hun, nu zijn we weer met zijn tweeen en is het erg rustig. We missen Borja zijn gezang en la verne haar gekwek. We hebben we 1 hele leuke week gehad en veel leuke dingen gedaan! nu zijn we helaas allebei weer hard aan het werk en ik kan er even niet inkomen. ik kan me niet concenteren. Gelukkig dalijk weekend en dan ga ik het maandag opnieuw proberen :-D!!

Daan is echt een schat dat hij dit allemaal geregeld heeft achter mijn rug om! super leuk en heel erg lief! leuke verassing al die dingen die we hebben gedaan!

Tot snel lieve mensen!
Ayooooooo!

Mireille

Wat een waanzinnige verassing zeg! Geweldig te lezen dat jullie het waanzinnig hebben gehad. Geniet van de komende weken.
Enne.......alvast gefeliciteeeeeeerd met onze verjaardagen.
Kuzz van hier

Mama

Ik ben blij dat jullie het zo fijn hebben gehad. En ik was blij dat ik vanmorgen de helft van mijn tweeling weer op kon halen.
Daan, bedankt voor de goede zorgen voor ons meisje.
Over een maand staan we weer op Schiphol voor de andere helft.
Lieve schat van harte gefeliciteerd met je 20e verjaardag.
Ik hou van jullie!!!!

ork&syl

Geweldig avontuur

Mijn complimenten aan Daan voor zijn organisatie talent.
La Verne was er vol van en lag vroeg op bed uitgeput van al die avonturen.

Gefeliciteerd Sigi met het verlaten van je tiener jaren.

Hele dikke knuf van je Ork.

Maandag gewoon de draad oppakken en genieten van elke minuut.

Met een Daan aan jouw zijde gaat dat lukken.

xxx Ork

Sigourney

Hoi mamatje,

Bedankt en jij ook gefeliciteerd met ons :-D
Jammer dat je er niet bij kan zijn, maar we halen het in als ik terug ben! fijne verjaardag :-D

(Mireille jij ook alvast gefeliciteerd maak er een leuke dag van!!)

Kusssss van mij!

Sigourney

Orkkjeeee,

hahaha ik lees nu jou berichtje pas erg lief!
Bedankt en we knuffelen snel weer :-D

Fijne verjaardag met die andere zus, dikke kus!

pa&ma

Sig en daan gefeliciteerd met je verjaardag
een supergoed verhaal een kompliment ervoor
maak er een gezellige dag van
ook leuke fotos
tot ziens of horens
groetjes en kusjes
doeiiiiiiiiiiiiiiii

Rianne

Gefeliciteerd met jullie verjaardagen en fijn om te lezen dat het een leuke week is geweest Bereid je maar voor het gaat hier vriezen...brr