sigendaan-op-aruba.reismee.nl

Ziek?

Hoiiii allemaaal!!

Hoe isset?
Met ons goed, nouja goed.... ik ben van het weekend ziek geweest!
Ik zal wel even vertellen hoe ons weekend is verlopen!!

Vrijdag altijd heerlijk die eerste avond van je weekend!
We hadden afgesproken met de meiden uit onze klas bij starbucks, we hadden natuurlijk weer trek in koffie dus dan maar weer starbucks :-D Brigitte kwam met haar vader want die is voor een paar weken op Aruba bij familie en natuurlijk voor Bri! Het was heel gezellig en hebben lekker gekletst. Na het drinken zijn we even een stukje gaan lopen, we kwamen 2 'uitgaans' plekken tegen maar er zat/ stond/ lag/ hing niemand dus zijn we weer terug gelopen en zijn we naar huis gegaan.

Zaterdag was het redelijk weer, beetje bewolkt maar heerlijk warm dus zijn Daan en ik zoals gewoonlijk eens boodschappen gaan doen. lekker snel zodat we nog weg konden! we zijn stukje gaan rijden want Daan wilde bij baby beach vogels fotograferen die we 1 of 2 weken eerder daar hadden gezien ennnnnn er stond daar een kraampje die heerlijk schaafijs verkocht dus wilde we daar ook gaan halen. Komen we daar aan (half uurtje rijden) Zijn er geen vogels te vinden zeg en je raad het al gaan we naar die man om ijs te halen is heel die man er ineens niet, gewoon kraampje weg! nouuuuuuuu! nouja toen heeft Daan maar van het strand foto's gemaakt enzo hahaha gelukkig was het mooi weer :-D

Zondaggggg even denken, oh ja toen was het dus niet zo mooi weer. Het was weer bewolkt en het leek erop te gaan regenen. toch zijn we naar het strand gegaan om te kijken of het ging opknappen. Komen we bij het strand, nouja strand? het strand was weg! door de harde wind ofzo waren er zuuuulke hogen golven dat er geen strand meer over was, alles stond onderwater geen plek om je handdoek neer te leggen en de parasollen die er altijd staan stonden ineens midden in zee hahaha. we zijn nog stukje verder gereden opzoek naar een strand die niet onderwater stond maar er was weinig strand te zien. Toen kwamen we ineens een plek tegen waar hele grote golven waren en gaten in de grond dus als die golven tegen de rotsen aansloegen dan kwam uit die gaten hele grote fontijn met water, hier hebben we wat filmpjes en foto's van gemaakt die Daan er binnekort op gaat zetten! (denk ik :-P) Na wat foto's en filmpjes waren we zijknat en had ik het koud dus zijn we terug gegaan, we hadden allebei trek in een hamburger dus besloten savonds bij Wendy's te gaan eten (soort mac/ burgerking) maar eerst naar huis even omkleden enzo. Het was nog redelijk vroeg toen we thuis kwamen dus gingen we nog even een uurtje slapen want we waren echt kapot.

Toen we wakker werden voelde ik me een beetje ziekig, niet heel erg ofzo ik was beetje misselijk en had hoofdpijn. Maar hoe langer ik wakker was hoe slechter ik me ging voelen. we besloten maar gewoon naar wendy's te gaan misschien had ik wel gewoon honger. Nou onderweg naar wendy's werd ik zo misselijk ik dacht steeds dat ik moest kotsen en werd echt helemaal niet goed maar eenmaal bij wendy's ging het wel weer. Ik ging zitten en Daan ging het eten halen. Ik heb 6 patatjes op en in de tussentijd had daan alles al op, zo lang deed ik erover, we namen mijn eten maar mee want dit ging te lang duren. Onderweg naar huis werd ik weer misselijk en moest Daan een noodstop maken want alles kwam eruit (nouja alles ik had 6 patatjes op) maarja nu was ik dus echt ziek. ik ben thuis snel op de bank gaan liggen. Het werd steeds erger en ook mijn handen begonnen te tintelen. Daan was ongerust en die heeft het ziekhuis gebeld die vertelde ons dat we langs moestenkomen bij de huisartsenpost. Daar wilde ze me eigenlijk niet helpen omdat ik niet goed verzekerd was (ja wel bij ze iza maar ik moest ook bij een arubaanse iets ingeschreven staan maar dat kan niet als je stagair ben) uiteindelijk mochten we naar binnen en vertelde we die arts dat we dachten dat ik Dengue (knokkelkoorst) had dit krijg je als je geprikt wordt door een tijgermug (je kan het opzoeken op internet) de symptonen zijn dan koorts, rugpijn, braken, hoofdpijn rond de ogen.... dit was precies wat ik had op dat moment. de Arts vertelde ons dat ik bloed moest laten prikken maar dat ze dat niet doen savonds dus gaf ze ons het adres van een dokter waar we dan de volgende dag heen zouden kunnen. We zijn weer naar huis gegaan en ik ben lekker gaan slapen. BAH ZIEK ZIJN IS STOM! Maandag voelde ik me nog steeds niet zo goed, maar gelukkig al iets beter dan zondag. We probeerde wel voor zekerheid de dokter te bellen voor als ik weer ziek werd maar die bleek er niet te zijn en zijn mobiel nam die ook niet op. Maar gelukkig voelde ik me die middag al een stuk beter en vond ik niet meer dat we hoefde te gaan. Gelukkig maar want ik ben zoooo bang voor naalden en ik wilde echt die prik niet hahaha! Daan heeft toen ik ziek was heel lief voor me gezorgd, hij is geslaagd als verzorgende!

Nou en toen was de week weer begonnen en konden we weer gaan werken, ik had nog wel hoofdpijn maar gelukkig niet echt meer ziek. Nouja en vandaag is het al weer woensdag joh! lekker hard aan het werk weer alle twee. Vandaag komen ze in ons appartementje ook een nieuwe keuken plaatsen, dus dat is ook wel weer leuk :-D al kunnen we er vanaf vandaag nog maar 44 dagen van genieten want dan jongens is het zo ver! over 44 dagen komen we al weer naar huis!

Nou ik zal snel weer vertellen als er wat gebeurd :-D
Heleeee dikke kus en de groetjes aan iedereeen die niet van dit heerlijk warme weer hier geniet :-D

Oh jaaaaaaaa en ik ben over 10 dagen jariggggg!!!
Ennn oh jaaa Daan is heel lief!! :-D

Mireille

Wat een gebeuren allemaal weer.
Gelukkig dat je je weer beterder voelt en dat de naalden je bespaard zijn gebleven, hihi.
Geniet van de komende 44 dagen. 44 dagen om jarloers op te zijn hoor want het is hier kouddddddddd.
Kuzz van ons

ork&syl

als het goed is dan heb je nu een prive verpleegkundige hihi en wat daagjes vrij.

veel plezier met ze viertjes

xxx ork & mama