Daar zijn we weer!
Hi allemaal...
Dit is lang geleden zeg!
De reden daarvan is drukte :-D enzooooo :-p
Nou ik zal proberen jullie weer een beetje bij te praten over de spannende gebeurtenissen hier! Mmmmm even denken, vorig weekend zijn we op vrijdag avond eerst een broodje gaan eten bij subways en daarna wat gaan drinken bij starbuck (de lekkerste koffie op de wereld!!) zaterdag zijn we gaan winkelen (vond daan ook eruugg leuk :-P) haha en zaterdag vroeg in de avond zijn Daan en ik naar Expo cas geweest (een beurs over huizen) we hadden kaartjes gehad van marcel. het was wel mooi om te zien. er stonden daar zulke mooie koelkasten en tv's en ook 3D tv's echt heel mooi. ook hebben we de ipad gezien, raar ding is het eigenlijk maar volgends mij is hij wel heel leuk om te hebben. Ze hadden er ook gratis snoep dus Daan en ik hebben ons rot gelopen op overal lekkere snoepjes vandaan te halen voor savonds bij de film hahaha :-D savonds lekker film gekeken op de laptop en genoten van de heerlijke gestolen snoepjes :-P Zondag lekker naar het strand geweest en daar kwamen we Danique tegen die alleen naar het strand was gegaan omdat brigitte haar ouders en vriendje naar Aruba zijn gekomen. we hebben heel de middag met Danique in het water gelegen en gekletst. eind van de middag naar huis gegaan gedoucht en gegeten. Toen hadden we weer trek in starbucks dus mogen jullie 1x raden wat we hebben gedaan? juist pizza gehaalt....... nee geintje we zijn naar starbuck gegaan om weer wat te gaan drinken (die koffie is verslavend niet normaal!) nou we zaten daar lekker kwamen we birgitte met haar vriend en zusje tegen bij starbucks dus hebben we even met hun gezeten en was het veeeeeel te laat geworden :-P nou de rest van de week weer gewerkt dan natuurlijk... behalve Daan want die was vrijdag ineens vrij omdat zijn stagebegeleider ziek was en aangezien ze met zijn 2en werken was Daan ook maar vrij.
Hij is die dag erg sportief gewees, hij ging er vroeg uit om mij naar mijn werk te brengen en erna is hij geloof doorgegaan om foto's te maken van alles en nog wat :-D ook is hij naar de hooiberg geweest (een berg hier) en is hij heeeeleemaal naar boven gelopen 560 treden dacht ik dat hij zij :-P gelukkig moest ik werken en kon ik niet mee hahahaha :-P
Afgelopen weekend zijn we op vrijdag avond lekker bij 080 (een nederlands cafe) wezen eten. We hebben allebei patat met mayo genomen en Daan aan broodje firkandel speciaal en ik
bitterballen, echt heerlijk zo nederlands eten! Daarna zijn we naar het strand gegaan en hebben we daar lekker saampjes een wandeling gemaakt was leuk want de strandtent in de buurt draaide leuke
muziek! zaterdag hebben we bootschappen gedaan en daarna wilde we gaan snorkelen nou eenmaal bij het strand begon het zo hard te regenen dat we niet meer zijn gegaan. Je zou denken regen wat maakt
het uit want je wordt toch nat? maar meestal als het hier regend volgt er onweer dus was het niet zo'n goed idee. Savonds lekker filmpie gekeken! Zondag hebben Daan en ik een video verjaardag gehad
:-D Jayden (mijn neefje) Was donderdag 4 jaar geworden en ze vierden en zondag, dus hebben we geskyped en konden we er even bij zijn. We zagen zelf hoe de taart werd uitgedeelt en wij alleen maar
konden kijken :-( Was wel even grappig! Daarna gingen we maar eens kijken of we konden gaan snorkelen. Eerst lekker een broodje gegeten bij subways, zitten we daar gaat het weer regenen jeeeeej!
nou we zijn maar gewoon gaan rijden naar dat strand want we wilde wel iets doen. maar bij Baby beach aangekomen was het heerlijk weer en konden we lekker gaan snorkelen :-D helaas viel het een
beetje tegen niet hele bijzondere vissen gezien jammer genoeg... ohja wel, we zagen barakuda, dat is echt een hele grote vis, moet je maar intypen bij google! ik schrok me echt dood zooo groot.
daan vond het geweldig, was ook wel leuk om te zien. helaas zat mijn camera in de knoop en kon ik geen foto maken (zal je net zien!) maarja na het snorkelen nog beetje in de zee gezeten en zijn we
maar terug naar huis gegaan. Daar lekker gedoucht en en Oh Oh Cherso gekeken (een gekke nederlandse serie :-P) nou dat was een beetje ons weekend eigenlijk :-D
Oh ja iedereen, Dinsdag 26 October (morgen dus) om half 9 Undercover boss kijken! Mijn zus Heaven Leigh is dan op tv! woehoooe :-D dus wel kijken he!
Nou dit was het voor nu even, ik hoop volgende keer sneller wat te schrijven maarja je weet maar nooit :-D Groetjes aan iedereen!!
Hele dikke kus van ons hier uit het warme Aruba (30 graden hierrrr)
Ohhh ik wil daar ook zijn :(
Ik maar denken dat jullie omkomen van honger en dorst, vanwege geldgebrek. Nee hoor!! Starbucks, Subway, I-pads en 3d Televisie's. Goh wat een straf. En trouwens het is heel normaal, dat heb ik ook steeds als er een barracuda langszwemt, schiet mijn camera in de knoop.
Lekker vissie zo barracuda die kan je goed eten.... of gegeten worden....:-)
Vond het heel leuk dat jullie op skype waren ..jammer dat zoveel mensen verlegen worden om dan ff voor de camera te verschijnen.
Ach geniet nou maar van het geweldige avontuur....
zal een opblaasbare barracuda kopen dan kan je in het nieuwe bad snorkelen met Daan zodat de ontwennings verschijnselen meevallen wanneer jullie terug zijn
Ik ga weer terug naar mijn verbouwing
XXX ORK