sigendaan-op-aruba.reismee.nl

Wat een weekend!

Hi everyone,

Het weekend is net voorbij en het was weer heerlijk :-)
Als je fulltime werkt ga je die vrije dagen echt wel waarderen!!

Maar het weekend was natuurlijk weer voooool avontuur.
Vrijdag lekker eerste avond van het weekend, we hebben simpel gegeten en lekker rustig aan gedaan. Na een spelletje dammen viel voor de verandering de stroom weer eens uit *zucht* we besloten om lekker bij de MAC DONALDS een heerlijke mac flurry te gaan halen, ze hebben hier een mac flurry kitkat opzich niet bijzonder want die hadden we in nederland ook maar hier is hij geweldig, je krijgt gewoon hele kitkatten in je ijsje.. niet zo gierig als in nederland kleine stukjes koek die dan zogenaamd een kitkat voor moet stellen hahaha :-P

Zaterdag was een treurige dag zoals al 2 weken lang met regen en onweer!
De ochtend was bewolkt maar gelukkig nog droog, we zijn maar boodschappen gaan doen aangezien we weer geld hadden, we hebben echt heeeeerlijk eten gehaald en tot onze verbazing was al dat lekkere eten best goedkoop, we hebben een bonus pas aangevraagd van die supermarkt en we hadden redelijk wat artikelen uit de bonus gekogt, MOOI!
Net alles afgerekend en het karretje weg gezet zien we dat het zooo hard regend. net zoiets als een douche, we besloten even te wachten... we stonden er al een tijdje en het zag er niet uit dat het zou gaan stoppen met regenen helaas. we zijn toen naar de auto gelopen wat heerlijk was want we hadden een gratis douche, we hebben nog geen 30 seconden in de regen gestaan en we waren doorweekt en echt zeiknat! OP NAAR HUIS! dus eenmaal thuis gekomen en nog eens een uur gewacht werd het redelijk droog, Daan en ik hebben onze camera gepakt en zijn op pad gegaan om foto's te maken aangezien alles weer was ondergelopen.

Zondag keken we uit het raam en de zon scheen! dat was echt een verassing, het werd niet voorspeld dus dat zei genoeg, we gingen lekker een dagje naar buiten!
maarja na een uurtje regende het al weer, we bleven even binnen om af te wachten, al heel snel begon de zon weer te schijnen dus zijn we op pad gegaan. Eerst natuurlijk even tanken want anders kom je niet ver. Daan nam 50 gulden mee naar binnen en zei tegen de vrouw aan de kassa dat hij 40 wilde tanken. zij zegt oke en geeft hem 10 gulden terug. (tot zo ver klopte het en hier moet je eerst betalen en dan kan je tanken). Daan staat te tanken en de meter stopt bij 25 gulden
. Dit klopte natuurlijk niet en Daan loopt snel weer naar binnen, die vrouw zegt dat Daan de verkeerde pomp had door gegeven en dan nu bij pomp 1, 40 gulden kon worden getankt (maar wij stonden bij 2) had die vrouw achter de kassa de pompen omgedraait nou stond die jongen bij pomp 1 onze 40 gulden op te tanken terwijl hij maar 25 had betaald. Wij natuurlijk boos want die vrouw had een grote fout gemaakt, die jongen vond het natuurlijk geweldig want hij had 25 betaald en kreeg onze 40 dus hij reed snel weg. WEG WAS ONZE 15 GULDEN! die vrouw achter de kassa wilde niet toegeven dat ze fout zat en zei dat we vrijdag terug mogen komen om die 15 gulden op te halen (yeah right dat gebeurt natuurlijk nooit) dus met andere woorden is er dus 15 gulden van ons gestolen. pffffff wat een geluk joh! maaaaar we gaan het vrijdag wel proberen, we laten niet zomdaat ons geld afpakken!

Nou onderweg naar de natural brigde waar we heen wilde (met een half volle tank) ligt er ineens een dikke slang op de weg :-D!!! VET!!! maar hij was dood, anders was het wel eng, we hebben hier foto's van gemaakt! Bij de natural bridge zijn we heel de dag geweest en heeft Daan veel foto's gemaakt zijn heel mooie geworden die zal Daan er misschien nog wel opzetten :-) en het weer was eigenlijk heel de dag heel goed, af en toe bewolking maar 80% was er zon... heerlijk, hadden we echt wel even nodig na al dat slechte weer!

Oh trouwens, we hebben ook huisdieren sinds dit weekend.
We hebben 2 honden, een bruine en een zwarte (we hebben foto's gemaakt van onze huishonden) en die zwarte hond een trouwens steef vonden we mooi :-D hahaha en we hebben vogeltjes, hele mooie, ze zijn zwart met geel en ze hebben een nestje in onze tuin gemaakt, ze waren heel het weekend hard bezig met bouwen en hij ziet er al mooi uit. dus binnenkort hebben we baby vogeltjes!! :-D so cute!

Noudit was wel ons spannende weekend, nu is het al weer maandag en zijn we hard aan het werk. deze week ergens gaan we waarschijnlijk uit eten met Daan zijn stagebegeleider. Hier hebben we erg veel zin in omdat we nog niet 1 keer uit eten zijn geweest sinds we hier zijn. Zijn kinderen en vrouw gaan dan ook mee, gezellig :-D!!

Nou jullie horen dus zeker weten nog van ons en ik zal nu gelijk de foto's erop zetten van dit weekend!

Love you all!

Daan

Schat ik had een McFlurry Twix... en jij? :-P

Sigourney

DOM, sorry mensen het moest een mac flurry twix zijn! maarja net zo lekker! hahahaha

Asser

Mis jullie heel erg :(

Henriëtte en Fred

Spannend verhaal ,geniet maar van de vrijetijd daar en
laat de kaas niet van je brood eten. groetjes

stiff

hoe heet die zwarte hond !! steef?
zijn jullie al klaar met filmen? junglebook 2 toch ? daan speelt Mowgli

Daan

Ja die hond was lelijk en liep als een slome sukkel.. vandaar :P

Hahaha grappig....

We gaan een nieuwe film maken... Winnie de Pooh
We zoeken nog een ezel..?
Kan je dat ook, of doe je alleen hond?

xx

orkensyl

Zo gaat de bezinen prijs wel erg snel omhoog. Ach het is een klein eiland dus die zie je wel weer.

Groetjes ORK