Alle aapjes kijken
Bon dia queridos,
Eindelijk zijn we er weer! druk druk druk! Dit is alweer de derde week dat we aan het werk zijn, en we zijn hier al 4.5 weken, we zitten hier dus bijna een maand, gaat best snel!
Ik had namelijk uit te rekenen dat we maar 14 weken hier hoeven te werken, klinkt eigenlijk best weinig, en zeker als je je bedenkt dat we hier al bijna een maand zijn :-D!! De tijd gaat dus echt
hard als je het naar je zin hebt :-P!
Van het weekend hebben we weinig gedaan, omdat we volgende week pas ons geld krijgen moesten we even zuinig aan doen dus hebben we afgelopen weekend eigenlijk niet zo veel gedaan en toch is het weekend leuk geweest :-D lekker naar het strand geweest, boodschapjes gedaan voor de hele week en lekker Heroes (serie) gekeken op mijn laptop. Ook zijn we een stukje gaan rijden om foto's te maken, sommige straten waren ondergelopen door de regen die de laatste tijd erg vaak valt snachts! We wilde een klein straatje in en daar lag ergggg veel water, Daan had een leuk idee, ik mocht in de auto rijden door die plas heen en dan ging hij foto's maken. Ik vond dat natuurlijk wel leuk dus dat deden we, ik in het begin nog voorzichtig gedaan maar toen kreeg ik de smaak te pakken en reed ik als een gek door die plassen heen. Leuk ook want ik vergat dat mijn raam openstond en na het rijden in de plas was ik zeiknat :-D Kijk ik acherom om te kijken hoe het achter in de auto eruit ziet, nou het leuk wel of heel die plas in de auto was gekomen, alles in de auto zeiknat ahahahah maaaarrr daan heeft wel leuke foto's gemaakt van die regen.
Wij verder met onze toer na het rijden in de plas, tot ik ineens heel hard roep kijk een aap! Daan geloofde me eerst niet dus we stopte, zien we ineens een klein aapje in de boom zitten,
zoooo schattig, kwam die naar voren en ons aankijken hahaha. we zagen wel dat die een touwtje om zijn pootjes had dus hij was wel van iemand maar zo lief. we besloten om aankomend weekend foto's
van de aap te gaan maken en te vragen aan de eigenaar of we hem mogen voeren. Rijden we weer door staat er gewoon een ezel langs de weg hahaha zoveel wilde dieren ineens gewoon los hier aangezien
we ook vaak geiten zien.
Terug in het huisje gaat daan een informatie boekje lezen... en weet je wat erin stond? nee waarschijnlijk niet dus ik zal het wel gewoon vertellen :-D..... Dat alle geiten, ezels en leguanen hier
voorrang hebben op al het verkeer op Aruba. nou als dat niet fijn is voor die beesten :-D!
Voor de rest maandag natuurlijk weer aan het werk gegaan allebei.
En dinsdag avond zijn we na ons werk naar het strand gegaan omdat daan foto's wilde maken van de zonsondergang, stomme is alleen dat steeds als hij dit wilt doen de lucht niet mooi genoeg
is en de zon verdwijnt achter de wolken en steeds als we besluiten dat we die dag geen foto's gaan maken dan is de lucht zooo mooi, ooit komt het moment dat hij wel die mooie lucht kan fotograferen
hahaha, hij wordt hier zo depresief van :-P Gister zijn we s'avonds naar de bugaloe bar gegaan voor salsa les. Toen we er aan kwam dachten we dat er geen les was aangezien het heeeeel druk was en
iedereen een verjaardagstoeter had en daar stom doorheen stond te blazen, gelukkig gingen ze ineens allemaal tegelijk weg, bleek het dat ze van de partyboot afkwam. Groot feest gehad blijkbaar!
toen was er een life bandje die leuke muziek draaide, we waren nogal vroeg dus we moesten nog even wachten. Toen kwam Danique en Brigitte aan (meiden uit onze klas) die kwamen ook voor de salsa
GEZELLIG!! Dani had met een radio wedstrijd gratis drankjes gewonnen voor in de bugaloe bar dat kwam dus mooi uit, nu hadden we lekker wat te drinken :-) het was gezellig en toen begon de les.
eerst leerde we de standaard pasjes en daarna wat moeilijkere passen, aan het einde van de les moest iedereen een mannelijke partner zoeken om mee te dansen, was ik blij dat ik met daan was :-P
want Dani en Bri moesten met wild vreemde mannen dansen hahaha, al zag het er wel leuk uit hahaah. We vonden het erg leuk en Daan en ik gaan nu ergens zoeken waar je echte salsa les kan volgen,
want dit was ook wel leuk maar het was maar een workshop voor 1 keer. JOEHOE SALSA :-D
Nou van het weekend hebben we nog niet echt grote plannen geloof ik, alleen wil Daan de zonsOPgang fotograferen op de hooiberg (de enige hoge berg op aruba) Dus hij bedacht om om half 5
daar te zijn zodat we om half 6 ongeveer foto's kunnen maken en volgens mij wilde die dit zaterdag doen (ik hoop dat hij het vergeten is want zoooooo vroeg!!!) maarja ik zei ook dat doe ik 1x en
daarna nooit meer :-P om half 5 opstaan hallooo hahah.
En zondag denk ik gewoon naar het strand om bij te komen van zaterdag.
Ik zal jullie dan wel laten weten hoe het weekend was, jullie ook allemaal een fijn weekend en tot snel!
Muchos abrazos!!!
HOO HOOO HOOOO...
Het is al een lang bericht, maar ik maak hem nog even iets langer. En ik is in dit geval Daan....
Want volgens mij is mevrouwtje hierboven iets vergeten te typen. :-P
We gaan terug naar het stukje over de salsa les. Om de sfeer er in te krijgen begon de leraar met de vraag Hellooo people let me hear the people from the U.S?! De amerikanen begonnen natuurlijk te gillen zoals ze altijd doen. Vervolgens: The people from Aruba?! gevolgd door een zacht: heeeey en als laatste and is Holland in the house?! De Nederlanders die aanwezig waren reageerden nog zachter dan de arubanen......behalllllllve Sigourney. Want mijn vriendinnetje reageerde met een vrij mannelijke zware gil WHOOEEEEEEEEEEEEE. Dat was de eerste keer dat iedereen naar haar keek, zelfs de leraar was er stil van.
We begonnen daarna met de basisstapjes en dit leerden we zonder partner en dat ging leuk. Daarna gingen we dus met partner dansen. We leerden een pasje waarbij de man en de vrouw beide een rondje draaiden. Het werd in stukjes uitgelegd, dus na vier tellen stopten we en keken we naar de uitleg over de volgende 4 tellen. Na ongeveer 8 tellen stonden man en vrouw met de ruggen tegen elkaar. Iedereen stond toen dus stil en keek naar de leraar.......wederom behallllllllvee Sigourney. Zij stond raar te doen en met haar billen tegen die van mij aan te schudden.
Even om het plaatje compleet te maken: We stonden dus rug tegen rug, ik had haar handen vast, beide armen in de lucht en ik keek richting de leraar en alle andere mensen. Ieeeedereen keek naar Sigourney en de leraar keek mij aan... en mevrouw gaat gewoon door zonder iets in de gaten te hebben. Dit alles terwijl de muziek UIT was!
Ik denk dat ze dit vergeten was te vertellen, dus vandaar dat ik het er even bij zet :D
Maar goed, ik ga mij weer bezig houden met de foto's.
Groetennnnnnnnnnnnnnn,
Daan
TJa Daan ik had je gewaarschuwd.... ze is een beetje apart :-)
Maar wel leuk.
HAHA
Nou als jullie thuis komen verwacht ik een wervelende salsa show in onze verbouwde huis kamer.
Geniet want zoals je ziet vliegt de tijd.
XXX Ork
kind van dr moeder!
was daan die aap niet in die boom
Hahaha ik ga stuk om het toevoegende uiterst belangrijke stukje van Daniel!
Wat jij nog vergat is dat sig de amerikanen later nadeed met gegil en dat de leraar een leuke opmerking maakte over dat alle nederlanders niet gewent zijn dat amerikanen zo reageren haha! bedankt he sig!
Steef..... w8 maar!
Kan je wat leguannen voor mij meenemen naar Nederland. Wat een leuke foto's