sigendaan-op-aruba.reismee.nl

Diep in de zee...

Lieve bloglezers,

Gister zijn we dus wezen snorkelen wat dus leuk begon, wij die brillen opzetten, zaten ze helemaal verkeerd veel te straks en die pijpjes waar je door ademt zaten er niet aan vast, we hebben er denk ik een uur mee staan friemelen toen we eindelijk klaar waren om te snorkelen (hadden we dit is het huisje gedaan was het veel handiger geweest, we waren allebei weer zwembad nat van het zweet :-P gelukkig konden we de zee in!
wij die flippers aangetrokken en de zee geprobeerd in de lopen, hahaha we leken we eenden met die groto poten :-P. Even geoefend hoe het ookal weer ging en voor Daan was het de eerste keer, het ging eigenlijk best goed... alleen had Daan het idee dat hij zeewater dronk door en groot rietje hahahah...
We dachten dat we veel visjes hadden gezien en vooral grote maar dat is niets vergeleken wat we vandaag hebben gezien! Omdat snorkelen gister best goed ging gingen we vandaag naar Baby Beach, hier was het zoooo mooi!
Er waren zooooveeel vissen en zooo groot en ze gingen gewoon naast je zwemmen en kwamen gewoon met je kroelen hahaha :-D Daan had van een man een stukje brood gehad om aan die vissen te geven, nou wat er toen gebeurde had ik nog nooit gezien, ze komen dat brood gewoon uit je handen stelen en vechten erom en ze komen helemaal over op en om je heen zwemmen het was echt geweldig om te zien! Natuurlijk heb ik veel foto's gemaakt onderwater en hoop ik die zo snel mogelijk aan jullie te laten zien!

Nog zo iets grappig waarvan Daan en ik zooo lang om moesten lachen, we gingen van de week kijken of ze alvast Daan zijn stage konden vinden zodat we er volgende keer zo in 1x keer kunnen rijden, we zochten Babijn nummer 21, nou oveal Babijn en allemaal nummers zoals 12 en 99 en wij zoeken daar in de buurt maar nee hoor 21 nergens te vinden, ze gaan ook van nummer 12 ineens naar 47 ofzo, maakt hun echt niet uit welk nummer waar zit... dus wij iemand zoeken eerst zagen we niemand.. toen kwam er zo’n dikke arubaan met 2 biertjes uit de supermarkt.. dus wij vragen waar Babijn 21 is.. Zegt ie 21?? Ik weet niet.. wachtlaat me kijken… gaat hij bellen ceee paa babebabebehbheabahbea bababebebabeb be te pa ve davabeba en dat misshien wel 4 minuten lang dan vraagt ie het adres nog een keer? en dan hoe het bedrijf heet? En toen nog even praten (en wij wachten) en toen hing hij eindelijk op… Zegt ie: abeba di gosa di ba boedi tegen ons :P hahah verstonden we nikss van en toen ging hij toch maar weer in het NL verder ja je moet hier naar rechts en dan rechtdoor bij die kruispunt a mut i bai den rechts bij een zandpaadje daar naar rechts ja? Dus Daan vraagt: okeej dus ik moet hier naar rechts? Hij: Ja… Daan: dus niet naar links?? Zegt ie: hmmm ja ook wel…..

hahahahaahah daar hadden we dus helemaal niets aan :-P maarja we hebben ons kapot gelachen om die man, hij wist dus zelf ook niet waar we heen moesten :-P
Uiteindelijk Daan zijn stage niet gevonden, Daan heeft een mailtje gestuurd met de vraag of hij een route beschrijving kan krijgen :-P dus volgende keer proberen we het opnieuw te zoeken!

Nou we gaan nu even de zonsondergang bekijken :-D tot snel trouwe lezers :-D!!!

brigitte

voor nu ben ik een trouwe lezer.
maar vanaf maandag ben ik een mede belever.

super leuk dat jullie zo lekker gesnorkeld hebben! ik sprak daan net al even via hyves. leuk he het snorkelen!

haha ik ga denk ik maar een papiamento woordenboek aanschaffen!

Geniet nog even van de rust, vanaf morgen komt danique en vanaf maandag ben ik er. dus dan is er geen rust meer haha! nee hoor word helemaal leuk!

Ayoo dushi!

Astrid

Weten jullie wat, ik kom ook gewoon. hahahaha....schijt aan die onvoldoendes want ik mis je gewoon en kom nu maar weer terug. Genoeg gesnorkeld sig, schiedam heeft ook wel een vijver waar je in kan dobberen en dan doe ik wel met je mee oke :D