We zijn er!
Hey iedereen,
We zijn er eindelijk, kleine vertraging gehad omdat we op schiphol moesten wachten op mensen die er nog niet waren.
verder een hele goede vlucht gehad :-) Lekker samen films gekeken en spelletjegespeeld.
Hier is het errgggg warm, maarja daar moeten we maar aan wennen,
de auto heeft geen airco dus dat is natuurlijk heerlijk, als je de auto uitkomt ben je namelijk zeiknak hahaha :-P
Gemiddeld zitten we 3 kwartier in de auto omdat we steeds verdwalen, je zou denken klein eiland je hebt alles zo gevonden, toch niet. je rijd 20x langs dezelfde plek en nog steeds heb je je huisje
niet gevonden, dan weer ergens gaan vragen een stuk of 4x en dan ben je er wel denk ik :-) ik heb het idee dat dat makkelijker dan!
Het strand is het zooo mooi, zoals in de film, blauw/wit water met een witte strand en palmbomen, weinig mensen, maar heeeerlijk water :-D
Appartement is mooi en redelijk groot, heeel schoon vooral!
en natuurlijk zwembad in de tuin :-D!!
Morgen of overmorgen denk ik even foto's erop zetten :-D
Even kijken wanneer ik tijd heb aangezien het strand belangrijk is hahah :-P
Mam ik wilde je nog even zeggen dat ik je gedicht heel mooi vind :-D
IK HOU VAN JE :-)
En Heav, jou kaarten staan in de woonkamer :-D
en de rest natuurlijk ook, en ik mis jullie!!
Tot de volgende keer dat ik schrijf, daan is nu druk een wespen val aan het zetten, aangezien hij al 1 wesp heeft gezien :-P
Heey Meis..leuk verhaaltje..
Fijn om te horen dat je een goede vlucht heb gehad..
Succes en veel plezier..en nog even de opmerking die je vast de neusgaten uit komt..Let goed op elkaar!! ;-P
Ik blijf t allemaal volgen..dus je kapstertje reist mee!!
Groetjesss!!!
Hoii tjik en danio!!
Wat fijn dat alles goed is gegaan behalve die vertraging dan natuurlijk!! Damn ben echt jaloers joh wil ook op dat strand ligge haha!! Geniet ervan hè meid! Ben benieuwd naar je foto's!
Spreek je weer!
Groetjes en dikke kus!!
Naom
Geniet van alles om je heen en al het moois, en dan bedoel ik niet alleen je mannetje!!
Waanzinnig veel plezier samen.
Kuzz vanuit Hoogvliet
Zooo jaloers :(
Hebben jullie Superfood nog gevonden ;) hahah..
Als jullie 1 dag over het eiland gaan, weet je alles precies te vinden.. Vergeet niet om naar babybeach te gaan!! En niet buiten de rotsen zwemmen, want dan lig je ineens in het donker blauwe waar je niet wil zijn ;) haha
En wespen??? Die heb ik daar nog nooit gezien ?!?
Nou genietse en we horen het wel als jullie iets niet kunnen vinden ;)
Kus Sam en Niels